روغن نارگیل

روغن نارگیل

روغن نارگیل، نوعی چربی اشباع شده‌است که از میوه درخت نارگیل به دست می‌آید

از این روغن در تهیهٔ مواد آرایشی بهداشتی و همچنین در غذاها استفاده می‌شود.

این روغن سرشار از نوعی اسید چرب با زنجیره متوسط، اسید لوریک، می‌باشد.

روغن نارگیل‌های غیر هیدروژنه معمولاً بین دمای ۲۲ تا٢٤ درجه سانتی گراد ذوب می‌شوند.

روغن نارگیل بین دیگر انواع روغن از همه پایدارتر است و بین روغن‌های مخصوص سرخ کردن،

حرارت لازم برای سوختن روغن نارگیل از همه روغن‌ها بالاتر است؛

بنابراین، حتی در دماهای بالا هم این روغن نمی‌سوزد و دود از آن بلند نمی‌شود.

آثار روغن نارگیل بر سلامتی

به دلیل سطح بالای چربی اشباع شده ، سازمان بهداشت جهانی ، وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده ،

سازمان غذا و داروی ایالات متحده ، انجمن قلب آمریکا ، انجمن رژیم های غذایی آمریکا ،

سرویس بهداشت ملی انگلیس ، بنیاد تغذیه انگلیس و رژیم های غذایی کانادا توصیه می کند

که مصرف روغن نارگیل باید محدود یا اجتناب شود.

بازاریابی روغن نارگیل این باور نادرست را ایجاد کرده است که یک “غذای سالم” است.

درعوض ، مطالعات نشان داده اند که مصرف روغن نارگیل دارای اثرات سلامتی مانند

سایر چربی های ناسالم ، از جمله کره ، چربی گوشت گاو و روغن نخل است.

روغن نارگیل حاوی مقدار زیادی اسید لوریک است ، چربی اشباع شده و باعث افزایش

کل کلسترول خون با افزایش میزان کلسترول لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL)

و کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) می شود. اگرچه مصرف اسید لوریک ممکن است

باعث ایجاد مطلوب تر کلسترول خون شود ، اما این احتمال وجود ندارد که مصرف مداوم روغن نارگیل

در واقع می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را از طریق مکانیسم های دیگر افزایش دهد ،

به ویژه از طریق افزایش قابل توجه کلسترول خون کل. ناشی از اسید لوریک است.

از آنجا که اکثر چربی های اشباع شده در روغن نارگیل اسید لوریک است ،

ممکن است روغن نارگیل در هنگام استفاده از چربی های جامد در رژیم غذایی ازروغن گیاهی تا حدی هیدروژنه ترجیح داده شود.

با این حال ، وزن شواهد تا به امروز نشان می دهد که مصرف چربی های اشباع نشده

به جای روغن نارگیل خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.

با توجه به محتوای بالای چربی اشباع شده با بار کالری بالا ، استفاده منظم از روغن نارگیل در تهیه مواد غذایی باعث افزایش وزن می شود.

یک بررسی در سال 2016 که در مجله پزشکی غنا منتشر شد نشان داد که 50 درصد چربی های موجود

در روغن نارگیل تری گلیسیریدهای با زنجیره متوسط ​​(MCT) مانند اسید لوریک هستند.

این اسیدها به راحتی توسط روده جذب می شوند و می توانند توسط بدن برای تولید انرژی استفاده شوند.

تحقیقی بر روی 116 بیمار مبتلا به بیماری عروق کرونر انجام شد

که نشان داد یک رژیم غذایی غنی از روغن نارگیل بکر منجر به افزایش سطح کلسترول خوب (HDL) و کاهش سطح کلسترول بد (LDL) می شود.

تحقیقات بالینی

یک بررسی سیستماتیک و متاآنالیز آزمایشات بالینی در سال 2020 در مورد اینکه آیا مصرف مزمن روغن نارگیل ممکن است

بر عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی تأثیر بگذارد ، نشان داد که کلسترول با لیپوپروتئین

با چگالی کم (LDL) (بلکه لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) (“کلسترول خوب”) )) غلظت در مقایسه

با روغن های گیاهی غیر گرمسیری افزایش یافته است.

در این بررسی گفته شد: “نباید از روغن نارگیل به عنوان روغن سالم برای كاهش خطر بیماری های قلبی عروقی استفاده كرد

و محدود كردن مصرف روغن نارگیل به دلیل محتوای بالای چربی اشباع شده آن موجه است.

پروسه مرطوب

همهٔ پروسه‌های مرطوب از نارگیل کال نسبتاً خشک استفاده می‌شود.

پرتئین در نارگیل یک عصاره از روغن و آب می‌سازد. بیشترین مرحلهٔ گیج‌کننده در شکستگی عصاره به بیهوده یافتن روغن است.

این به عنوان تأخیر دهنده در فساد استفاده می‌شده‌است اما باعث ایجاد تغییر رنگ در روغن می‌شود

و این اقتصادی نیست. در تکنیک‌های مدرن از سانتریفیوژ استفاده می‌کنند پروسه خشک با دوام تر از پروسه مرطوب است

که در قیمت بازار ۱۰–۱۵٪ پایین‌تر می‌آید، حتی با اینکه با تلفات و فساد در پروسه خشک مقایسه شده‌است،

بعلاوه پروسه مرطوب نیازمند سرمایه‌گذاری در تجهیزات و انرژی است

که موجب عملکرد بالا می‌شود. محصولات شایسته نارگیل یک تفاوت پر معنی در سودمندی پروسه ساخت روغن می‌سازد.

مغر نارگیل درست شده از مغز خام بسیار سخت است و کار با آن باعث محصول نامرغوب و قیمت پایین حاصل می‌کند.

در روغن نارگیل از هگزان به عنوان حلال برای استخراج ۱۰٪ بیشتر روغن استفاده می‌شود.

سپس روغن برای جا بجا کردن اسید چرب آزاد تصفیه می‌شود استفاده از پروسه‌های دیگر باعث افزایش عمر می‌شود.

مغز نارگیل با ظرفیت زیر ۶٪رطووبت و نگهداری ظرفیت رطوبت روغن زیر ۲/. درصد،

حرارت دادن روغن تا ۱۳۰–۱۵۰ درجه سانتی گراد (۲۶۶–۳۰۲ فارنهایت) و اضافه کردن نمک و سیتریک اسید به آن استفاده می‌شود.

روغن نارگیل دست نخورده (vco) گوشت تازه نارگیل بدست می‌آید.

تولید آ از گوشت تازه نارگیل از بین بردن لایه‌ها و شستشو را راحت‌تر می‌کند

و سپس در هر آسیاب مرطوب یا خشک استفاده می‌توان کرد

همچنین می‌توان از گوشت تازه و خورد شده و خشک شده به ظرفیت رطوبت ۱۰–۱۲٪استخراج کرد.

استخراج آن شیر نارگیل لکه‌های ریز نارگیل و مخلوط آن با آب را دربردارد.

شیر می‌تواند در طول ۳۶–۴۸ ساعت مخمر شود.

مورد دیگر این است که برای استفادهٔ روغن از محصول شیر نارگیل از یک سانتریفیوژ می‌کنند.

RBD برای تصفیه کردن، سفید کردن و گند زدایی استفاده می‌شود.

روغن RBDاز مغز هسته نارگیل ساخته می‌شود. برخلاف روغن نارگیل دست نخورده، روغن نارگیل تصفیه شده

هیچ گونه عطر و طعمی ندارد. روغن RBDبرای پختن غذا، تبلیغات غذایی، تزئین، صنعت و دارویی مصرف می‌شود.

هیدروژناسیون

روغن نارگیل RBD می‌تواند تا یک اندازه محیط آن را پر از هیدروژن کند، روغن را تا حد ذوب شدن افزایش می‌دهد

و به محض اینکه روغن دست نخورده و RBD ذوب شوند در ۲۴ درجه از غذا و محتویات نارگیل ار به گداختن در هوای گرم مواظبت می‌کند.

در پروسه هیدروژناسیون، چربی غیر اشباع با هم ملحق می‌شوند

با هیدروژن در روش تحریک‌کننده باعث می‌شود آن‌ها را بیشتر اشباع بسازد.

در روش هیدروژناسیون برخی از آن‌ها تغیر شکل به اسید ترانس را می‌دهند.

سازمان کشاورزی ایالت متحده شکل محصولات برای روغن نارگیل را در جدول زیر منتشر کرده‌است.

محصولات روغن نارگیل درجهان (میلیون تن):

سال :۲۰۰۵–۰۶ ۲۰۰۶–۰۷ ۲۰۰۷–۰۸ ۲۰۰۸–۰۹ ۲۰۰۹–۱۰ ۲۰۱۰–۱۱

تولیدات: ۵٫۹۱ ۵٫۴۲ ۵٫۷۹ ۵٫۶۲ ۶٫۶۰ ۶٫۲۴

روغن نارگیل ۵/۲ درصد از روغن گیاهی جهان را می‌سازد.

سازمان سلامتی غذا و محصولات غذایی و غذاهای امن به وسیله سازمان غذا و کشاورزی

که شامل استاندارد برای گروه تبلیغاتی که در روغن نارگیل برای انسان باعث بیماری می‌شود توصیه‌هایی منتشر کرده‌است.

جدول زیر اطلاعاتی دربارهٔ سازمان روغن نارگیل و چطور آن با روغن‌های گیاهی دیگر مقایسه می‌کند، آمده‌است. روغن گیاهی:

نوع :اسید چرب اشباع _ مونو اسید چرب غیر اشباع _ اسید چرب غیر اشباع چند زنجیره ای (کل زنجیره، اسید لینولنیک (ω-۳), اسید لینولنیک(ω-۶)) _اسید اولئیک (ω-۹) _ نقطه دود

هیدروژنه نشده

کانولا: ۷٫۳۶۵_ ۶۳٫۲۷۶ _۲۸٫۱۴۲ ۹–۱۱ _۱۹–۲۱ – (۴۰۰ °F (204 °C)

نارگیل :۹۱٫۰۰_ ۶٫۰۰۰ _۳٫۰۰۰–۲ _۶ _(۳۵۰ °F (177 °C)

ذرت: ۱۲٫۹۴۸_ ۲۷٫۵۷۶ _۵۴٫۶۷۷ _۱_ ۵۸_ ۲۸_(۴۵۰ °F (232 °C)

پنبه دانه :۲۵٫۹۰۰_ ۱۷٫۸۰۰_ ۵۱٫۹۰۰ _۱_ ۵۴–۱۹_ ۴۲_(۰ °F (216 °C)

بذرک :۶–۹_ ۱۰–۲۲ _۶۸–۸۹ _۵۶–۷۱ _۱۲–۱۸ _۱۰–۲۲_(۲۲۵ °F (107 °C)

زیتون :۱۴٫۰۰ _۷۲٫۰۰_ ۱۴٫۰۰_ <۱٫۵ _۹–۲۰ – (۳۸۰ °F (193 °C)

پالم :۴۹٫۳۰۰ _۳۷٫۰۰۰_ ۹٫۳۰۰–۱۰ _۴۰ _(۴۵۵ °F (235 °C)

بادام زمینی :۱۶٫۹۰۰ _۴۶٫۲۰۰_ ۳۲٫۰۰۰–۳۲ _۴۸ _(۴۳۷ °F (225 °C

گل رنگ :۸٫۰۰_ ۱۵٫۰۰_ ۷۵٫۰۰ – – – (۴۱۰ °F (210 °C)]

روغن نارگیل:

نوع :اسیدهای چرب اشباع _ مونو اسیدهای چرب_ غیر اشباع _زنجیره اسیدهای چرب غیر اشباع (زنجیره کل، اسید لینولوئیک(۳-ω)، اسید لینولوئیک (۶-ω))_اسید اولئیک(۹-ω)_ نقطه دود

هیدروژنه نشده:

گلرنگ:(اولئیک بالا) ۷٫۵۴۱ _۷۵٫۲۲۱ _۱۲٫۸۲۰ – – – (۴۱۰ °F (210 °C)

سویا :۱۵٫۶۵۰ _۲۲٫۷۸۳_ ۵۷٫۷۴۰_ ۷_ ۵۰_ (۲۴ ۴۶۰ °F (238 °C)

گلرنگ:(لینولئیک کمتر از ۶۰٪)۱۰٫۱۰۰_ ۴۵٫۴۰۰ _۴۰٫۱۰۰ _۰٫۲۰۰ _۳۹٫۸۰۰_ ۴۵٫۳۰۰ _(۴۴۰ °F (227 °C)

گلرنگ:(بزرگتر از ۷۰٪اولئیک) ۹٫۸۵۹_ ۸۳٫۶۸۹_ ۳٫۷۹۸ – – – (۴۴۰ °F (227 °C)

هیدروژنه شده:

پنبه دانه هیدروژنه :۹۳٫۶۰۰ _۱٫۵۲۹_ .۵۸۷ _ .۲۸۷

پالم هیدروژنه شده :۴۷٫۵۰۰_ ۴۰٫۶۰۰_ ۷٫۵۰۰

سویا هیدروژنه شده :۲۱٫۱۰۰ _۷۳٫۷۰۰_ .۴۰۰ _۰۹۶

ارزش درصد به وسیله وزن کل چربی’

عوارض احتمالی

امکان اینکه برخی از افراد به روغن نارگیل حساسیت داشته باشند وجود دارد.

بروز علائم آن می تواند به صورت حالت تهوع، بثورات اگزما، کهیر، استفراغ و آنافیلاکسی

(یکی از کشنده ترین علائم آلرژیک که موجب سخت نفس کشیدن می شود) باشد.

در موارد نادر حتی ممکن است این علائم جدی تر باشد مثلا ممکن است ضربان قلب تندتر و یا دچار تورم صورت و سرگیجه شود.

افرادی که به بادام زمینی حساسیت دارند و یا امثال این ها، بهتر است قبل از مصرف روغن نارگیل با پزشک مشورت کنند.

بعد از مصرف روغن نارگیل در صورت بروز هرکدام از این علائم فورا به پزشک مراجعه فرمایید.

در غذا

روغن نارگیل به‌طور عادی در آشپزی، مخصوصاً برای سرخ کردن و به‌طور معمول به عنوان طعم دهنده در غذا استفاده می‌شود.

از این روغن برای آشپزی هزاران سال است که استفاده می‌شود.

در سال‌های اخیر این روغن به‌طور زیادی در سلامت و دایره غذایی طبیعی و گیاهخواران محبوب شده‌است.

این روغن در تبلیغات به عنوان پاپ کورن، یک اسید چرب اشباع اضافه شده نقش دارد

روغن نارگیل از یک پرتئین بزرگ به نام اسید لورئیک که مونو لورئیک در بدن را مقلوب می‌کند تشکیل شده‌است.

در غیر این صورت یک چربی تنها در داخل شیر پیدا می‌شود.

توسط برخی از پرتئین‌های پروسه روغن لورئیک اسید تخریب می‌شود.

<روغن نارگیل> خانگی از گوشت نارگیل تاره و مرطوب استخراج می‌شود.

روغن نارگیل می‌تواند به عنوان مرطوب‌کننده پوست، کمک به پوست خشک و کمک به پرتئین از دست رفته در موها باشد.

همچنین این روغن یک جز مهم و اساسی در ساختمان صابون است.

روغن نارگیل باعث نگهداری سفتی در صابون می‌شود .

در آرایشی بهداشتی

روغن نارگیل یکی از معروف‌ترین روغن‌های مورد استفاده توسط مردم جهت زیبایی و محافظت از پوست می‌باشد !

روغن نارگیل به دلیل داشتن خواص آنتی اکسیدان فراوان و ویتامین ای باعث کاهش چین و چروک‌های پوستی و جوان تر شدن پوست می‌گردد

و همینطور به علت داشتن مقادیر بالای پروئین برای پوست مفید است.

طبق تحقیقات انجام شده بر روی روغن نارگیل محققان دست یافتند

که این روغن با داشتن SPF 8 می‌تواند به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی عمل کرده

و احتمال آفتاب سوختگی را تا حد زیادی کاهش دهد

و همینطور در صورت ایجاد سوختگی و کدر شدن پوست آن را در دراز مدت بهبود می‌دهد.

صابون تولید شده با روغن نارگیل نیز خواص ذکر شده را به پوست و موی شما هدیه میدهند

و باعث نرم شدن و براقی مو و همچنین شادابی و طراوت پوست میگردند.

علت محبوبیت روغن نارگیل چیست؟

روغن نارگیل از جمله روغن هایی است که درجه اشباع بالایی دارند.

این روغن به طور سنتی از نارگیل های نارس یا مغز نارگیل خشک شده (کوپرا: Copra) استخراج می شود.

روغن نارگیل در دمای اتاق جامد است.

اگر آن را گرم کنید به شکل نرم و حتی ذوب شده در می آید.

به زبان ساده، روغن نارگیل روغنی است که از مغز میوه ی نارگیل به دست می آید.

این روغن بیشتر در آشپزی و مواد آرایشی مصرف می شود.

یکی از برجسته ترین دلایل محبوبیت روغن نارگیل، فواید آن برای موست.

به هیمن دلیل است که این روغن را در بسیاری از خانه ها می بینید

و همه ی اعضای خانواده آن‌ را برای سلامت موهایشان ترجیح می دهند.

روغن نارگیل در سراسر جهان، علاوه بر داشتن ارزش غذایی و فواید زیبایی،

به عنوان یک روغن ماساژ عالی و مرطوب کننده ی پوست نیز مطرح است.

در ادامه ی این متن، خواص روغن نارگیل برای سلامت و زیبایی پوست و مو را بیان کرده ایم.

خواص روغن نارگیل برای مو

روغن نارگیل بهترین روغنی است که می‌توانید برای موهای خود استفاده کنید.

محافظت از مو در مقابل حرارت، ترمیم موهای شکننده و آسیب دیده،

جلوگیری از ریزش و کمک به رشد مو از خواص این روغن است.

روغن نارگیل (به دلیل داشتن ویژگی حفظ رطوبت) در موهای شما باقی می‌ماند و تبخیر نمی شود.

به همین دلیل، استفاده از روغن نارگیل یکی از مؤثرترین روش های درمان مو است. سایر خواص این روغن فوق العاده عبارت است از:

به درمان ریزش مو کمک می‌کند.

بیشترین مشکل مو، که مردم از قدیم تا به امروز گرفتارش بوده اند، ریزش آن است.

اما از همان زمان نیز، روغن نارگیل همیشه درمانی طبیعی و در دسترس برای ریزش مو بوده است.

در هند باستان از این روغن برای آرایش مو و حفظ سلامت آن استفاده می کردند.

گاهی برای درمان ریزش مو روغن نارگیل را گیاهان دیگر ترکیب می کنند.

می توانید برگ های گیاه مریم گلی را در روغن نارگیل بجوشانید و مخلوط به دست آمده

را برای بهبود وضع پوست سر خود استفاده کنید. همچنین، می توانید

این روغن را با آب آهک یا انگور فرنگی (خارتوت) مخلوط کنید تا به بهترین نتیجه را از آن بگیرید.

ژوهشی که در هند انجام شد، نشان داد روغن نارگیل تمایل زیادی برای اتصال به پروتئین های مو دارد.

به همین دلیل، به آسانی به فولیکول و ساقه ی مو جذب می شود و به درمان ریزش مو کمک می کند.

همچنین، ماساژ مرتب پوست سر با آب ولرم و روغن نارگیل جریان خون را در پوست سر تحریک می کند.

این امر برای کنترل و جلوگیری از ریزش مو مفید است.

اثر خنک کنندگی دارد.

اگر روغن نارگیل را به پوست سر خود بمالید، به طور شگفت انگیزی آن را خنک می کند.

افرادی که از تعریق زیاد کف سر رنج می برند، می توانند از این روغن استفاده کنند.

روغن نارگیل میزان سلامت پوست کف سر را افزایش می دهد.

افزون بر این، موهای شما را به خوبی تغذیه می کند.

به درمان شوره سر کمک می‌کند.

شوره ی سر مشکلی رنج آور و گاه، موجب خجالت است.

نمی توانید بفهمید تمام این تبلیغاتی که از تلویزیون به عنوان شامپوهای کنترل شوره سر پخش می شوند، چقدر تأثیر گذارند.

اینجاست که روغن نارگیل به عنوان یک چاره ی اساسی مطرح می شود.

درمان شوره شر یکی از خواص روغن نارگیل است.

اسیدهای چرب مختلفی که در روغن نارگیل وجود دارند، ضد شوره ی سرند، در نتیجه، مصرف مرتب روغن نارگیل، شوره ی سر را از بین می برد.

می توانید با مخلوط کردن روغن نارگیل با آب ولرم و روغن کرچک شوره ی سر را درمان کنید.

در جنوب و شمال هند و برخی مناطق دیگر، مردم به طور مرتب از روغن نارگیل استفاده می کنند.

بر اساس تحقیقاتی که انجام شده است، شوره ی سر در این مناطق کمتر به چشم می خورد.

از موها در برابر شپش محافظت می‌کند.

وجود این حشره ی کوچک روی پوست سر ممکن است موجب ناراحتی، خجالت و رنج زیاد شما باشد.

بسیاری از داروهای بدون نسخه ای که ادعا می کنند در مقابل شپش از شما محافظت می کنند،

به پوست سر و موی شما آسیب می زنند، اما وقتی روغن نارگیل را در دسترس داشته باشی

د و از آن استفاده کنید، دیگر مشکلی به وجود نخواهد آمد.

طرز استفاده روغن نارگیل برای مو و از بین بردن شپش سر:

به سادگی می توانید موهای خیس خود را با روغن نارگیل بپوشانید و با یک شانه ی خوب شپش ها را از روی موهای خود بردارید.

برخی پژوهش ها نشان می دهند که برای از بین بردن شپش سر،

اسپری مخلوط نارگیل و رازیانه از برخی لوسیون های شیمیایی (مثل پرمترین که بدون نسخه در داروخانه ها موجود است) مؤثرتر است.

استفاده از روغن نارگیل کمک می کند تا رشک (تخم) شپش به موهایتان نچسبد.

این کار از تکثیر شپش سر جلوگیری می کند.

بر اساس تحقیقاتی که در دانشگاه آریزونا انجام شد، روغن نارگیل درمان مناسبی برای کشتن شپش های نابالغ است

که می توانید آن را به جای شامپوهای ضد شپش (که ممکن است اثرات جانبی داشته باشند) استفاده کنید.

موجب حفظ رطوبت در موها می‌شود.

حفظ رطوبت یکی از بهترین خواص روغن نارگیل برای سلامت موهای شماست.

این روغن یکی از بهترین نگهدارنده های رطوبت است و ظرفیت بالایی برای نگهداری رطوبت دارد.

روغن نارگیل، در برابر شکسته شدن و تبخیر پایدار است.

بنابراین، رطوبت را در موهای شما نگه می دارد، موهایتان را نرم و مرطوب می کند.

ماسک روغن نارگیل: شما می توانید با روغن نارگیل (بهتر است از روغن نارگیل اصل استفاده کنید)،

برای موهای خود ماسکی بسازید که رطوبت آن را حفظ و موهایتان را خوشبو می کند.

به درمان برآمدگی های کف سر کمک می‌کند.

جوش ها و دانه های پوست سر تحریک پذیرند. ممکن است این مشکل را در زمستان یا حتی تابستان (به دلیل تابش زیاد آفتاب) تجربه کنید.

تمیز نگه داشتن پوست کف سر و مو برای پیشگیری از بروز جوش ها بسیار مؤثر است.

ماساژ مو با مخلوط روغن نارگیل و روغن زیتون از بروز جوش جلوگیری و آن را درمان می کند.

به هر حال در صورت طولانی شدن این عارضه، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

طبق تحقیقات انجام شده، روغن نارگیل ضد میکروب است و درمان کمکی خوبی برای جوش ها و دانه های پوست سر است.

از آسیب دیدن ساقه مو جلوگیری می‌کند.

روغن نارگیل نقش زیادی در حفظ پروتئین موهای آسیب دیده و سالم دارد.

این روغن سرشار از اسیدلوریک است که به راحتی در ساقه ی مو نفوذ می کند.

به همین دلیل، مو را از آسیب دیدن حفظ می کند.

البته آسیب دیدگی مو ممکن است به دلیل از دست دادن برخی پروتئین های طبیعی مو باشد.

روغن نارگیل پروتئین های مو را به فراوانی در اختیار دارد و آنها را با فولیکول های مو به اشتراک می گذارد.

بنابراین، مو را به خوبی تغذیه می کند.

می توانید روغن نارگیل را کمی گرم کنید و آن را از بالا به پایین روی کف سر و موهای خود بمالید.

یک ساعت بعد بدون اینکه خیلی روغن را روی سرتان پخش کنید، آن را با شامپو بشویید.

همچنین، می‌توانید از محصولات مراقبت از مو مانند ماسک مو که حاوی روغن نارگیل هستند، استفاده کنید.

تحقیقی که در برزیل انجام شده، این مسئله را اثبات کرده است که روغن نارگیل به طور مؤثری،

پروتئین موهای آسیب دیده و سالم را حفظ می کند. این پژوهش تأثیر مثبت روغن نارگیل روی موهای آسیب دیده را تأیید می کند.

محققان تأکید می کنند که روغن نارگیل نسبت به روغن های گیاهی دیگر و میوه های مغزدار تأثیر بیشتر و بهتری دارد.

به درمان موخوره کمک می‌کند.

بهترین درمانی که برای موخوره پیشنهاد می دهند، کوتاه کردن موست.

اما، اگر حجم و تعداد موخوره ها زیاد نیست، از روغن نارگیل کمک بگیرید.

به این منظور، به راحتی موهایتان را تا چند دقیقه با مخلوط روغن نارگیل و بادام ماساژ دهید، این کار کمک می کند موخوره ها کم شوند.

رطوبت رسانی خاصیت روغن نارگیل است، برای همین کاملا از خشکی و ایجاد موخوره جلوگیری می کند.

مصرف این روغن بهترین راه برای کمک به ترمیم خشکی موهای دندانه دار است.

موجب نرمی و لطافت موها می‌شود.

نکته ی قابل توجه درباره ی روغن نارگیل، طبیعی بودن و دور بودن آن از مواد شیمیایی‌ ای است

که در محصولات مراقبت از مو پنهان شده اند و در بازار موجودند.

وجود مواد معدنی، ویتامین ها و اسیدهای چرب و خاصیت نرم کنندگی این روغن، از عواملی است که آن را بسیار ارزشمند کرده است.

این ویژگی ها، روغن نارگیل را به یک نرم کننده بدون نیاز به آبکشی تبدیل کرده اند.

استفاده از روغن نارگیل گرم و مالیدن آن به موها هنگام شب و آبکشی و شستن آن در صبح روز بعد،

برای سلامت، درخشش، نرمی و استحکام موهای خشک و آسیب دیده بسیار مفید است.

خوب است این کار هر چند روز یک بار انجام دهید تا از خواص روغن نارگیل بهره ببرید.

تغذیه مو با روغن نارگیل و نفوذ آن در ساقه ی مو، موجب نرم شدن عمیق مو می شود.

این روغن سرشار از ویتامین E و K است، که نرم کننده هایی بسیار عالی محسوب می شوند.

این ماده برای رشد مجدد مو و بازسازی موی آسیب دیده بسیار مفید است.

موها را حالت می‌هد.

روغن نارگیل در حرارت ذوب و پس از سرد شدن دوباره متراکم و غلیظ می شود،

به این دلیل است که از آن به عنوان حالت دهنده ی مو استفاده می کنند.

هنگامی که شما روغن نارگیل را روی پوست سرتان می مالید، حرارت بدنتان آن را گرم می کند.

بنابراین، در سطح وسیعی پخش می شود.

این روغن وقتی به موهای شما می رسد، متراکم می شود و مانند ژل حالت دهنده ی مو عمل می کند.

روغن نارگیل به خوبی موهایتان را حالت می دهد و گره موهایتان را باز می کند.

مقدار کمی از روغن نارگیل را روی نواحی گره دار مو و موخوره ها بمالید تا موهایتان صاف و بدون گره شود.

فواید روغن نارگیل برای مراقبت از پوست

نرم کننده لب

ترک های روی لب ظاهر آن را ناخوشایند می کنند و موجب نگرانی و ناراحتی شما می شوند.

مصرف ژل های شیمیایی برای لب در طولانی مدت زیانبار و سمی است.

برخی از انواع ژل ها خوراکی اند، اما حتماً به دلیل شیمیایی بودن آن، تمایلی به خوردن آنها ندارید.

روغن نارگیل جایگزین مناسبی است، خیلی سریع عمل می کند.

علاوه بر این، اگر آن را بخورید، نه فقط مضر نیست، بلکه از فواید آن بیشتر بهره مند می شوید.

نرم و لطیف کننده پوست

روغن نارگیل یک نرم کننده ی قوی و خوب برای پوست است.

این روغن کمک می کند تا از خشکی و زبری پوستتان نجات پیدا کنید.

بر اساس تحقیقات انجام شده، روغن نارگیل علائم اگزما (eczema) و بیماری خشکی پوست (xerosis) را هم به شکل موثری بهبود می‌دهد.

برای آبرسانی و رفع خشکی پوست خود، مقداری از این روغن را روی کف دست های خود بریزید

و کف دست هایتان را یک یا دو بار به هم بمالید،

بعد آن را به صورت، دست یا هر جایی که می خواهید رطوبت بگیرد، بمالید.

ممکن است بر اثر سرمای شدید یا ایستادن طولانی مدت، پاهایتان خشک و پر از ترک می شوند.

روغن نارگیل برای خشکی و ترک پا هم مفید است.

البته، ترک پا را از بین نمی برد، اما اگر روغن نارگیل را به قسمت های آسیب دیده بمالید، بعد از چند روز آنها را نرم تر می کند.

می توانید از این روغن به عنوان لایه بردار نیز استفاده کند.

البته، روغن نارگیل همراه با لایه بردارها یا دانه هایی نظیر نمک و شکر مؤثرتر خواهد بود.

با این لایه بردار می توانید بدون اینکه به پوستتان آسیب بزنید،

لایه های مرده ی آن و مواد دیگری را که منافذ پوستتان را مسدود کرده اند، از بین ببرید.

ترکیب روغن نارگیل با دانه های نمک، شکر و ذراتی نظیر آن، رنگ پوستتان را یکنواخت می کند

و منافذ آن را می بندد. در نتیجه، پوستتان نرم خواهد شد.

پاک کننده آرایش

می توانید روغن نارگیل را به عنوان پاک کننده ی آرایش نیز به کار ببرید.

این مسئله بین همه رایج نیست، اما زنان در بیشتر نقاط جهان به این کار

(یعنی پاک کردن آرایش با این روغن) روی آورده اند تا از اثرات جانبی مواد شیمیایی موجود

در آرایش پاک کن ها و پاک کننده های شیمیایی (به خصوص برای نواحی حساس یا لطیف پوست) به دور باشند.

برطرف کننده اختلالات پوستی

به گفته ی دپارتمان کشاورزی امریکا، روغن نارگیل حاوی ویتامین E است و سلامت پوست را افزایش می دهد.

ادعا شده که روغن نارگیل به بهبود و سلامت پوست های مبتلا به آکنه، پسوریازیس و اگزما کمک می کند.

در واقع، پروتئین های موجود در روغن نارگیل، موجب جایگزینی

سریع سلول ‌های مرده یا بیمار پوست با سلول های سالم و جدید می شود.

به این ترتیب روغن نارگیل علاوه بر مبارزه با میکروب ها، ترمیم آسیب و نشانه های مشهود اختلالات پوستی را هم به عهده می‌گیرد.

پس با مصرف روغن نارگیل با یک تیر دو نشان زده اید!

جلوگیری از پیری پوست

از گذشته تا امروز، روغن نارگیل برای صورت به دلیل خواص ضد پیری و جوانسازی آن محبوب بوده است.

اثرات آن بر چین و چروک پوست بر هیچکس پوشیده نیست.