۱۹ درمان سریع و قطعی آنفولانزا در طب سنتی

چگونه آنفولانزا را درمان کنیم؟

پاییز و زمستان با همه زیبایی‌های‌هایشان دو فصل شیوع ویروس بیماری «آنفولانزا» و «سرماخوردگی» است. آنفولانزا به شدت واگیر دارد پس برای درمان آن حتما به پزشک مراجعه کنید و در منزل با رعایت یک رژیم غذایی مناسب و خوراکی‌های شفابخش روند درمان را تسریع کنید. اما درمان قطعی آنفولانزا چیست و برای درمان آنفولانزا چه بخوریم؟ به عبارت دیگر چگونه آنفولانزا را درمان کنیم ؟ اصلا فرق آنفولانزا با سرماخوردگی در چیست.

فرق آنفولانزا با سرماخوردگی در هر دو گروه کودکان و بزرگسالان چیست؟

علائم اولیه سرماخوردگی سوزش و درد گلو هستند و در ادامه سرفه، آبریزش بینی و برخی مواقع خروج خلط بینی هم اتفاق می‌افتد. این در حالی است که در مورد کودکان سرماخوردگی گاهی با تب هم همراه است اما این امر در بزرگسالان با سیستم ایمنی سالم کمتر رخ می‌دهد. علائم بیماری سرماخوردگی تا ۳ روز شدید و سپس خفیف می‌شود

اما معمولا ۵ تا ۷ روز طول می‌کشد که سرماخوردگی بهبود پیدا کند. عامل اصلی سرماخوردگی سرماخوردگی ویروسی به نام «راینوویروس» است. علاوه بر این ویروس‌های دیگر و در برخی موارد عفونت‌های باکتریایی هم ممکن است علائم سرماخوردگی را تشدید کنند که در این صورت سرماخوردگی باعث عفونت سینوس‌ها، گلو و گوش هم می‌شود.

تشخیص سرماخوردگی ویروسی از میکروبی در تخصص پزشک است و در صورت لزوم باید آنتی‌بیوتیک با نسخه پزشک مصرف شود.

در مورد آنفولانزا قضیه فرق می‌کند. ویروس‌های عامل آنفولانزا از گروهی دیگر هستند و توسط ویروس‌های خانواده «ارتومیکسو ویروس» ایجاد می‌شود. این ویروس‌ها هم خودشان به سه گروه A ,B و C تقسیم می‌شوند. علائم آنفولانزا در بزرگسالان و کودکان شامل تب، عرق کردن، گلو درد، درد مفاصل و عضلات و گرفتگی بینی است. افرادی که به نوع خاصی از آنفولانزا موسوم به آنفولانزای خوکی یا همان H1N1 یا آنفولانزا پرندگان که جز گروه A است مبتلا می‌شوند، ممکن است دچار اسهال و استفراغ هم بشوند. طول دوره بیماری آنفولانزا ۲ تا ۷ روز است.

در برخی موارد علائم آنفولانزا به خصوص آنفولانزای H1N1 یا همان آنفولانزا جدید در کودکان، سالمندان و کسانی که مشکلات قلبی – عروقی و یا تنفسی دارند، ممکن است با عفونت ریه (پنومونی یا ذات الریه) همراه باشد که معمولا در افراد بزرگسال با سیستم ایمنی قوی این موارد رخ نمی‌دهد. ذکر این نکته مهم ضروری است که برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا حتما باید به پزشک متخصص مراجعه کنید و به درمان‌های خانگی بسنده و اتکا نکنید.

اما چگونه آنفولانزا را درمان کنیم ؟ در کنار معالجه زیر نظر پزشک و استفاده از ماسک انجام درمان‌های خانگی جانبی برای تقویت سیستم ایمنی بدن توصیه می‌شود که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم.

ریشه جینسنگ همان نوش‌دارو است

از زمان‌های قدیم و در طب باستان ریشه گیاه «جینسنگ» یکی از بهترین و موثرترین درمان‌‌های طبیعی برای تقویت سیستم ایمنی بدن بوده است. ریشه جینسنگ که پیشنیان به آن «نوش‌دارو» می‌گفتند با تقویت سیستم ایمنی بدن قدرت ویروس و باکتری‌ها را به کمترین میزان ممکن می‌رساند و و سبب می‌شود که به راحتی دچار بیماری‌هایی مثل آنفولانزا یا سرماخوردگی نشوید یا در صورت ابتلا زودتر سلامت خود را به دست بیاورید و بیماری در شما خفیف‌تر بروز کند.

برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری‌ها روزانه دو بار و هر بار ۱۰۰ میلی‌گرم ریشه جینسنگ را به صورت دمنوش و حتما در قوری چینی یا لعابی یا پیرکس (فلزی نباشد) یا در غذا به صورت تکه تکه یا به تنهایی میل کنید. ریشه جینسنگ به صورت کپسول هم موجود است. اگر داروی خاصی مصرف می‌کنید حتما در مورد مصرف جینسنگ با پزشک مشورت کنید چون ممکن است در پروسه تاثیر داروهای دیگر اختلال ایجاد کند.

روغن نارگیل استفاده کنید

روغن طبیعی نارگیل دارای «اسید لائوریک» است، همان اسیدی که به صورت طبیعی در شیر زنان شیرده وجود دارد. یک درمان سریع و قطعی آنفولانزا در طب سنتی استفاده از اسید لائوریک است. اسید لائوریک این توانایی را دارد که بسیاری از ویروس‌ها و باکتری‌های مضر را از بین ببرد و البته یک چربی‌سوز طبیعی هم هست. اسید لائوریک یک ماده طبیعی موثر در از بین بردن ویروس سرماخوردگی و آنفولانزا است و درمان سریع بیماری است. روغن نارگیل سرشار از چربی‌های خوب و کمترین میزان چربی مضر برای بدن است. برای این‌که از خواص روغن نارگیل به بهترین صورت ممکن استفاده کنید، حتما روزی ۲ قاشق غذاخوری روغن نارگیل خالص در سالاد و غذا میل کنید.

دمنوش برگ زیتون میل کنید

مصریان باستان از برگ زیتون برای درمان بسیاری از بیماری‌ها استفاده می‌کردند. اما چرا برگ زیتون یک درمان طبیعی و سریع آنفولانزا در طب سنتی محسوب مب‌شود؟ برگ زیتون سرشار از پلیفنولی به نام «اولئوروپین» است که شامل خواص زیر است:

*انرژی را زیاد می‌کند

*قاتل سلول‌های سرطانی است

*کاهنده قند خون، کلسترول و فشار خون است

*سلامت قلب و عروق را بهبود می‌بخشد

*خواص آنتی‌باکتریال و آنتی‌اکسیدان دارد

*سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند که عامل مهمی در درمان آنفولانزاست

*از آلزایمر و کم شدن حافظه پیشگیری می‌کند

یکی از راه‌های درمان آنفولانزا این است که روزانه ۵۰۰ میلی گرم برگ زیتون را به صورت دمنوش یا کپسول میل کنید.

روغن برگ درخت اکالیپتوس

چگونه آنفولانزا را درمان کنیم ؟ اگر به دنبال یکی از آسان‌ترین روش‌های درمان سریع آنفولانزا در طب سنتی می‌گردید باید بگوییم روغن برگ درخت اکالیپتوس از زمان‌های قدیم به خاطر خواص درمانی‌اش همواره مورد استفاده پزشکان و طبیبان بوده است. این روغن کاهنده التهاب و درد، مشکلات هضم و گوارش، مشکلات تنفسی و گرفتگی گلو است. روغن برگ درخت اکالیپتوس را به صورت بخور یا اسپری می‌توانید استفاده کنید.

روغن پونه کوهی

روغن پونه کوهی یا «اورگانو» یکی از قوی‌ترین آنتی‌بیوتیک‌های طبیعی و از جمله بهترین درمان‌ های آنفولانزا در طب سنتی است. دلیل این امر وجود عناصری مثل «کارواکرول» و «ترپن» است. این عناصر از جمله بهترین درمان‌ها برای بیماری‌های ناشی از انواع ویروس و باکتری از جمله بیماری‌های کشنده‌ای مثل «سالمونلا» یا همان «آنفولانزای مرغی» محسوب می‌شوند.

روزانه ۵ قطره روغن کوهی خالص میل کنید. مزه خوبی ندارد پس حتما بلافاصله یک لیوان آب میل کنید.

گُلدن سیل

«گلدن‌سیل» یا «اکسینا» یک گیاه دارویی با برگ‌های سبز و گل‌های سفید از خانواده آلاله‌هاست که از زمان‌های قدیم یک درمان موثر برای سرماخوردگی بوده است. گلدن‌سیل خواص ضدعفونی کننده دارد و غشای مخاطی آسیب دیده داخل بینی، دهان و حلق را ترمیم می‌کند. اکسینا با تحریک بخشی از کبد که مسئول مقابله با عفونت در بدن است و به همین دلیل یک درمان آنفولانزا در طب سنتی محسوب می‌شود.

اکیناسیا، خون و غدد لنفاوی را تصفیه و پاکسازی می‌کند و به این ترتیب موجب گردش بهتر و بیشتر پادتن‌ها که وظیفه مبارزه باعوامل بیماری‌زا و خارج کردن مواد سمی از بدن را به عهده دارند می شوند. روزانه دو تا سه بار و به مدت حداکثر ۱۰ روز ۱۲ قطره از افشره این گیاه استفاده کنید.

خوارکی‌های ضد باکتری بخورید

موادی مثل دوغ کفیر، ماست، کلم رنده شده و آبپز با سرکه با تقویت باکتری‌های خوب موجود در معده و دستگاه گوارش، سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کنند و باکتری‌های مضر را از بین می‌برند.

دارچین شفابخش است

دارچین یکی از قدیمی‌ترین خوراکی‌های شفابخش است که به عقیده مصریان باستان ارزشی بیش از طلا و نقره دارد. دارچین سرشار از کلسیم، منیزیم و فیبر است. دارچین خواص ضدالتهاب، ضدمیکروب، کاهنده قند خون، تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت کننده مغز و حافظه، تضمین کننده سلامت روده بزرگ، ضد سرطان و تقویت قلب و عروق است. شاید به همین دلیل هم دارچین یک درمان طبیعی آنفولانزا در طب سنتی است. هنگام ابتلا به آنفولانزا و سرماخوردگی روزانه دو بار و هر بار مخلوطی از یک قاشق چایخوری دارچین و ¼ قاشق چایخوری عسل میل کنید. دمنوش چوب دارچین، لیمو، زنجفیل و عسل هم شفا دهنده آنفولانزا است.

زردچوبه

زردچوبه حاوی «کورکومین» است و این ماده به خاطر خواص ضدبیماری و مقابله با انواع تومورهای سرطانی مشهور است. زردچوبه سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و ضد التهاب است.برای استفاده از زردچوبه به عنوان یک درمان طبیعی آنفولانزا در طب سنتی به روش زیر عمل کنید:

*مقداری زردچوبه به چای یا دمنوش مورد علاقه‌تان اضافه کنید. ترکیب دمنوش زنجفیل با زردچوبه فوق‌العاده است.

*مقداری زردچوبه را به یک قاشق غذاخوری عسل اضافه کنید تا التهاب و گرفتگی گلو را برظرف کنید.

*کمی زردچوبه در مقداری آب جوشیده بریزید و با آن غرغره کنید یا با انگشت داخل دهان و گلوی ملتهب بمالید و سپس با آب بشورید.

زنجفیل بخورید

زنجفیل ضد باکتری، ضد التهاب، آنتی‌اکسیدان و تسکین دهنده درد است. با یک برش زنجفیل تازه و مقدار آب لیموترش و آب دمنوش درست کنید. این دمنوش باید حدود یک ساعت روی شعله ملایم گاز بجوشد و سپس با عسل میل کنید تا به عنوان یک درمان قوی و سریع آنفولانزا در طب سنتی برای کودکان و بزرگسالان عمل کند.

چای سبز

چای سبز حاوی ۶ آنتی‌اکسیدان مختلف است به همین دلیل یک ضدسرطان و ضد سکته مغزی و قلبی قوی است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. شاید به همین دلیل یکی از مفیدترین نوشیدنی‌ها برای سلامت بدن و البته برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا است. برخی دلیل عمر طولانی ژاپنی‌ها را مصرف روزانه چای سبز می‌دانند. علاوه بر این چای سبز تصفیه کننده خون، باز کننده تنفس، کاهنده اضطراب و افسردگی و انرژی‌زا است. روزانه سه فنجان چای سبز بنوشید و این کار را یک ساعت بعد از خوردن غذا انجام دهید تا دچار کم‌خونی نشوید.

مقداری زینک بخورید

زینک و مواد خوراکی سرشار از زینک مثل ماهی، میگو، سیر، حبوبات، گوشت قرمز، سبزیجات برگ سبز مثل اسفناج و …علائم و آثار سرماخوردگی و آنفولونزا را تا حد زیادی کاهش می‌دهند. اگر به آنفولانزا مبتلا شدید روزانه ۷۵ میلی‌گرم زینک به صورت کپسول یا مواد غذایی حتی برای زنان شیرده یا باردار شفابخش است. علاوه بر این زینک کاهنده فشار خون و تنظیم کننده قند خون است.

جلبک سبز

«کلرلا» نوعی جلبک سبز تک سلولی ساکن آب‌های شیرین است که به صورت قرص در داروخانه‌ها موجود است. کلرلا یک سوپر ماده غذایی و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است. کلرلا حاوی ویتامین‌های A,B,C و E و سرشار از پتاسیم، کلروفیل، فسفر، بیوتین، بتاکاروتن و منیزیم است. کلرلا سرشار از آنتی‌بادی است به همین دلیل در زمان ابتلا به آنفولانزا یک شفابخش واقعی است اما برای مصرف آن حتما با پزشک مشورت کنید.

اکیناسه یا سرخارگل

گیاهی از خانواده کاسنی است که با تقویت سیستم ایمنی بدن، تصفیه خون، کاهش التهاب و درد در درمان آنفولانزا موثر است. سرخارگل میزان ماده شیمیایی «پروپردین» را در خون افزایش می‌دهد و به این ترتیب مانع گسترش باکتری و ویروس در بدن می‌شود.

ویتامین D  بخورید

ویتامین D تنها ویتامینی است که بدن انسان قادر به تولید آن تنها ۳۰ دقیقه بعد از آفتاب گرفتن است. طبق تحقیقات پزشکی انجام شده ارتباط مستقیمی میان کمبود ویتامین D و ابتلا به آنفولانزا وجود دارد. زمانی که بدن شما کمبود ویتامین D نداشته باشد ۵۰ درصد احتمال ابتلا به آنفولانزا در شما کاهش پیدا می‌کند. ویتامین D کلسیم را به استخوان‌های شما هدایت می‌کند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. اگر روزانه به اندازه کافی در معرض آفتاب قرار نمی‌گیرید باید زیر نظر پزشک و با توجه به نیاز بدن‌تان روزانه قرص ویتامین D مصرف کنید.

سرکه سیب به رژیم غذایی‌تان اضافه کنید

سرکه‌ سیب یک ماده‌ی کاملا طبیعی برای درمان گلودرد است. سرکه سیب سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و یک ضد میکروب و ضد باکتری قوی است. یک‌چهارم فنجان سرکه‌ سیب را با همین مقدار آب گرم ترکیب کنید و آن را قرقره کنید. سرکه سیب فضای اطراف گلو را اسیدی می‌کند و همین امر سبب می‌شود میکروب‌های عامل سرماخوردگی از بین بروند. آب‌گرم، سرکه‌ سیب، آب لیموترش فلفل قرمز یا دارچین و عسل طبیعی را با هم ترکیب کنید و به صورت نوشیدنی سه بار در روز میل کنید. سرکه سیب یکی از بهترین درمان‌ های طبیعی آنفولانزا در طب سنتی محسوب می‌شود.

در خوردن پیاز و سیر دست و دلباز باشید

سیر و پیاز خام سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضد قارچ، ضد ویروس و ضد باکتری هستند. سیر و پیاز را به صورت خام، به صورت میکس با آب‌میوه و نوشیدنی یا آب میل کنید. می‌توانید برای ضدعفونی کردن هوای منزل سیر و پیاز را قاچ کنید و به مدت چند ساعت در اتاق، آشپزخانه و سالن پذیرایی بگذارید.

فلفل قرمز بخورید

چگونه آنفولانزا را درمان کنیم ؟ اگر دچار مشکل معده نیستید بی‌محابا همراه با غذا فلفل قرمز بخورید. فلفل قرمز یک درمان طبیعی آنفولانزا در طب سنتی محسوب می‌شود. فلفل سرشار از ویتامین C است و ویتامین C یک نوع آنتی اکسیدان است که بسیار برای سلامتی مفید است سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و سبب می‌شود کمتر دچار بیماری و آنفولانزا شوید. فلفل قرمز نه تنها به هضم غذا کمک می‌کند، بلکه ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی را نیز کاهش می‌دهد و به دلیل خاصیت ضدباکتری یک ماده ضد اسهال هم محسوب می‌شود.

ویتامین c  را فراموش نکنید

چگونه آنفولانزا را درمان کنیم ؟ مصرف ۴۰۰میلی گرم ویتامین سی به همراه آب فراوان ۴ وعده در روز می تواند تاثیر زیادی در بهبود سرماخوردگی داشته باشدو اتفاقا یک درمان طبیعی آنفولانزا در طب سنتی است. در مجموع  دریافت ویتامین C از طریق منابع طبیعی آن نظیر میوه‌ها و سبزی‌ها بی‌خطر است. در اکثر افراد نیز مصرف مکمل‌های حاوی ویتامین C در دوزهای مجاز آن عارضه‌ای ندارد. میزان دوز توصیه‌شده این ویتامین روزانه ۹۰ میلی گرم برای مردان و ۷۵ میلی گرم برای زنان است. به هر حال به یاد داشته باشید دوزهای بیشتر از ۲ هزار میلی‌گرم در روز این ویتامین برای بزرگسالان توصیه نمی‌شود.

 

اشتراک گذاری